Benodigdheden:
- 1 rol bladerdeeg (vers of diepvries)
- 1 losgeklopt ei
- Sesam en/of komijnzaadjes
- BonMush curry hawaii salade
Bereidingswijze:
- Indien ingevroren; Ontdooi de plakjes bladerdeeg een paar minuten en snij dan de plakjes in repen van 2 centimeter breed.
- Bestrijk de repen met een beetje ei en bestrooi enkelen met komijnzaadjes en een paar met sesamzaadjes. Bestrooi allebei de soorten lichtjes met wat zout en leg ze op een met bakpapier of teflon beklede bakplaat. Bij het oppakken van de reepjes draai ze een slag zodat je mooie twisters krijgt.
- Schuif de bakplaat in een op 200ºC hete lucht voorverwarmde oven. Bak de stengels in 12 minuten gaar en goudbruin.
- Laat de bladerdeegstengels eventueel iets afkoelen en serveer op een mooie schaal.
Eet smakelijk!